4Pro4Pro
eshop
4Pro

Τραπέζι κοπής πλάσματος CNC Definition Cut / 3 axis

Το DEFINITION CUT, είναι ένα τραπέζι κοπής πλάσματος CNC της εταιρίας Elettro c.f. με 1250Χ1250 χιλιοστά οφέλιμο κοπής και λειτουργία σε 3 άξονες. Σε συνδυασμό με το τραπέζι/επέκταση που διαθέτει η εταιρία μπορείτε να τοποθετήσετε λαμαρινές 2,5 μέτρων και να τις επεξεργαστείτε ανάλογα. Σε αντίθεση με την βασική έκδοση του DEFINITION CUT με 2 άξονες, πλέον η ρύθμιση του ύψους της τσιμπίδας γίνεται αυτόματα και στην ουσία υπάρχει το Height control που εντοπίζει αυτόματα τυχόν διαφορές ύψους της λαμαρίνας από πετσικαρίσματα ή μεγάλες θερμοκρασίες και ρυθμίζει το ύψος για να υπάρχει επαναλαμβανόμενο αποτέλεσμα κοπής.

Με χρήση των τριών κινητήρων μπορεί να φτάσει την ταχύτητα κοπής των 6.000 χιλιοστών / λεπτό. Χαρακτηρίζεται από τον στιβαρό σκελετό του, τον καλό σχεδιασμό του και την προσεκτική κατασκευή του.
Συνδυάζει τα καλής ποιότητας παρελκόμενα και εξαρτήματά του, με το εύκολο σετάρισμα του CAD/CAM λογισμικού του, το οποίο προσφέρει εύκολο και γρήγορο σχεδιασμό σχημάτων για κοπή. Ο σχεδιασμός μπορεί να γίνει είτε με την χρήση του λογισμικού DEFINITION CUT CAD/CAM είτε εισάγωντας σχέδιο από άλλο πρόγραμμα CAD/CAM πολύ εύκολα και απλά και δημιουργώντας σχήματα απλά και περίπλοκα πηγαίνοντας στην φάση κοπής χωρίς καθυστερήσεις. Το σύστημα φέρει collition box για να μην κινδυνεύει η τσιμπίδα από τρακάρισμα της. Τα καλύτερα αποτελέσματα σε θέμα ποιότητας κοπής και παραγωγικότητας, τα προσφέρει ο συνδυασμός του συστήματος με πηγή ισχύος πλάσματος της σειράς DEFINITION CUT της Elettro c.f. Φυσικά μπορούμε να τοποθετήσουμε και άλλη πηγή πλάσματος.

Σε συνδυασμό με το κιτ επικοινωνίας της εταιρίας, μπορείτε να πάρετε τα σήματα START & OK TO MOVE, κάτι που είναι απαραίτητο για το εξαιρετικό αποτέλεσμα κοπής. Μπορείτε να τοποθετήσετε όποιο πλάσμα κοπής θέλετε με πολύ απλή τοποθέτηση.

Ο βασικός εξοπλισμός του τραπεζιού περιλαμβάνει τα παρακάτω:

1) τραπέζι κοπής διαστάσεων 170Χ170Χ180 (ωφέλιμο κοπής 125Χ125)
2) πλέγμα τοποθέτησης λαμαρίνων
3) κουτί ελέγχου κινητήρων
4) CAD /CAM λογισμικό κοπής
5) Πλάσμα κοπής (επιλογή πλάσματος ανάλογα με την εφαρμογή)

Αυτή είναι η πιο οικονομική και ελάχιστη σε εξοπλισμό έκδοση του τραπεζιού. Και το σκεπτικό της κατασκευής του από τον οίκο, ήταν η δημιουργία ενός οικονομικού τύπου τραπεζιού που να μπορεί ο καθένας να το αγοράσει. Μετά από αυτό το configuration υπάρχουν και τα παρακάτω παρελκόμενα:

1) ΚΙΤ απαγωγέας καπναερίων με φλάντζα
2) δεξαμενή νερού με τάπα για κατακράτηση σκόνης
3) τραπέζι επέκτασης για να μπορεί να τοποθετηθεί λαμαρίνα έως 2,5 μήκος
4) κιτ προστατευτικών καλωδίων/σωλήνων
5) βάση τοποθέτηση PC / laptop και κουτί ελέγχου κινητήρων
6) κωνικοί αποστάτες με πεταλούδα (σετ των 8 τεμάχιων)
7) βάσεις με μπίλια για εύκολο γλίστρημα της λαμαρίνας στο τραπέζι επέκτασης (σετ των 10 τεμαχίων)

Για να δείτε σε λειτουργία το τραπέζι κοπής δείτε το παρακάτω βίντεο του YouTube: