4Pro4Pro
eshop
4Pro

Τραπέζια συγκόλλησης Rhino Cart

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα ενισχυμένα τραπέζια συγκόλλησης Rhino Cart  της Strong Hand Tools Αμερικής. Αυτά τα τραπέζια είναι η δεύτερη πιο οικονομική σειρά του οίκου και είναι ιδανικά για επαγγελματίες κυρίως που κάνουν από απλές έως και βαρέου τύπου κατασκευές και  που θέλουν επίσης ευκολία στην μεταφορά. Αυξάνουν την ποιότητα των κατασκευών και την παραγωγικότητα, γιατί αλφαδιάζουν, γωνιάζουν και συγκρατούν τα τεμάχια προς συγκόλληση χωρίς να κινδυνεύουν να αλλάξουν διαστάσεις. Στην ουσία μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μια καλίμπρα συγκόλλησης και να συγκολλήσετε επαναλαμβανόμενα τεμάχια με άψογο αποτέλεσμα και με επαναλαμβανόμενη ποιότητα. Το συγκεκριμένο τραπέζι μπορεί να δεχθεί στατικό βάρος κατασκευής έως 680 Kg γιατί έχει πάχος ελάσματος 16 χιλιοστά και διαστάσεις 1200 Χ 750 χιλιοστά. Έχει τρύπες Φ16 και με μοτίβο πλέγματος 50 Χ 50 χιλιοστά. Το πιο σημαντικό στοιχείο του τραπεζιού είναι ότι έχει θερμική επεξεργασία για να μην κολλάνε τα πιτσιλίσματα της συγκόλλησης πάνω στην πλάκα. Ότι πιτσίλισμα από την συγκόλληση πέσει στην πλάκα αφαιρείται πανεύκολα. Αυτό αυξάνει την ζωή του τραπεζιού. Και όταν μετά από πολύ καιρό έχετε καταπονήσει την πλάκα, κανένα πρόβλημα. Την ξεβιδώνεται και την γυρνάτε τούμπα. Ξανά θα έχετε ένα καινούργιο τραπέζι. Στην ουσία πληρώνετε ένα και έχετε 2 σε διάρκεια ζωής!

Για την αγορά έχετε τις εξής επιλογές. Μπορείτε να  αγοράσετε:
1) Μόνο το τραπέζι συγκόλλησης
2) Τραπέζι συγκόλλησης + έτοιμο κιτ παρελκομένων εργαλείων συγκράτησης 66 τεμαχίων

3) Τραπέζι συγκόλλησης με όποια εργαλεία συγκράτησης επιλέξετε εσείς.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το τεχνικό φυλλάδιο στο παρακάτω link:

http://www.4pro.com.gr/wp-content/uploads/Rhino-Cart-metric-1.pdf 

Ως εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Strong Hand Tools http://stronghandtools.com/stronghandtools/distributors/ και της BuildPro για την Ελλάδα http://buildprotables.com/distributors.php?countryid=116 και την Κύπρο http://buildprotables.com/distributors.php?countryid=55 μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας άμεσα και να σας ενημερώσουμε για ότι νέο έχει βγάλει ο οίκος.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας για να σας λύσουμε κάθε απορία και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για τις δικές σας ανάγκες.