4Pro4Pro
eshop
4Pro

Τραπέζια συγκόλλησης FixturePoint

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα τραπέζια συγκόλλησης FixturePoint της Strong Hand Tools Αμερικής. Αυτά τα τραπέζια είναι η πιο οικονομική σειρά του οίκου και είναι ιδανικά για τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες που θέλουν ευκολία στην μεταφορά και δεν κάνουν πολύ βαριές κατασκευές. Αυξάνουν την ποιότητα των κατασκευών σας και την παραγωγικότητά σας γιατί αλφαδιάζουν, γωνιάζουν  και συγκρατούν τα τεμάχια προς συγκόλληση χωρίς να κινδυνεύουν να αλλάξουν διαστάσεις. Στην ουσία μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μια καλίμπρα συγκόλλησης και να συγκολλήσετε επαναλαμβανόμενα τεμάχια με άψογο αποτέλεσμα και με επαναλαμβανόμενη ποιότητα. Το συγκεκριμένο τραπέζι έχει πάχος ελάσματος 4 χιλιοστά και διαστάσεις 900 Χ 600 χιλιοστά. Έχει τρύπες Φ16 και με μοτίβο πλέγματος 50 Χ 50 χιλιοστά.

Έχετε 4 επιλογές αγοράς. Μπορείτε να το αγοράσετε:

  1.  Μόνο το τραπέζι συγκόλλησης
  2. Τραπέζι συγκόλλησης + σετ παρελκομένων εργαλείων συγκράτησης 28 τεμαχίων  για στραντζαριστά
  3. Τραπέζι συγκόλλησης + σετ παρελκομένων εργαλείων συγκράτησης 24 τεμαχιών για σωλήνες
  4. Τραπέζι συγκόλλησης + σετ παρελκομένων εργαλείων συγκράτησης για στραντζαριστά και για σωλήνες (σύνολο 40 τεμαχίων)

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το τεχνικό φυλλάδιο στο παρακάτω link:

http://www.4pro.com.gr/wp-content/uploads/FixturePoint_metric-1.pdf 

Αν θέλετε να δείτε video παρουσίασης του FixturePoint κάντε κλικ στο παρακάτω link:

FixturePoint VIDEO 

Ως εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Strong Hand Tools http://stronghandtools.com/stronghandtools/distributors/ και της BuildPro για την Ελλάδα http://buildprotables.com/distributors.php?countryid=116 και την Κύπρο http://buildprotables.com/distributors.php?countryid=55 μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας άμεσα και να σας ενημερώσουμε για ότι νέο έχει βγάλει ο οίκος.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας για να σας λύσουμε κάθε απορία και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για τις δικές σας ανάγκες.