4Pro4Pro
eshop
4Pro

Τραπέζια συγκόλλησης BuildPro

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα άκρως επαγγελματικά ενισχυμένα τραπέζια συγκόλλησης BuildPro της Strong Hand Tools Αμερικής. Αυτά τα τραπέζια είναι η Ναυαρχίδα σειρά του οίκου και είναι ιδανικά για επαγγελματίες που κάνουν παντός τύπου κατασκευές. Ακόμα και σε τρισδιάστατες κατασκευές.  Αυξάνουν την ποιότητα των κατασκευών και την παραγωγικότητα, γιατί αλφαδιάζουν, γωνιάζουν και συγκρατούν τα τεμάχια προς συγκόλληση χωρίς να κινδυνεύουν να αλλάξουν διαστάσεις. Στην ουσία μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μια καλίμπρα συγκόλλησης και να συγκολλήσετε επαναλαμβανόμενα τεμάχια με άψογο αποτέλεσμα και με επαναλαμβανόμενη ποιότητα. Τα συγκεκριμένα τραπέζια βγαίνουν σε 2 τύπους και σε πάρα πολλές διαστάσεις.

Οι τύποι που βγαίνουν είναι τα τραπέζια MAX (οι πλάκες είναι δίπλα δίπλα και δεν αφήνουν κενό μεταξύ τους ) και τα τραπέζια SLOTTED ( οι πλάκες είναι δίπλα δίπλα αλλά με κενό μεταξύ τους). Οι πλάκες έχουν πάχος ελάσματος 16 χιλιοστά με τρύπες Φ16 και με μοτίβο πλέγματος 50 Χ 50 χιλιοστά. Το πιο σημαντικό στοιχείο του τραπεζιού είναι ότι οι πλάκες είναι κατεργασμένες σε CNC και έχουν θερμική επεξεργασία για να μην κολλάνε τα πιτσιλίσματα της συγκόλλησης πάνω στις πλάκες. Η προστατευτική αυτή επιφάνεια έχει βάθος από 0,01 mm έως 0,02 mm και σκληρότητα HV 550 με συντελεστή τριβής 0,37. Ότι πιτσίλισμα από την συγκόλληση πέσει στις πλάκες  αφαιρείται πανεύκολα. Αυτό αυξάνει την ζωή του τραπεζιού. Και όταν μετά από πολύ καιρό έχετε καταπονήσει τις πλάκες , κανένα πρόβλημα. Τις  ξεβιδώνετε και τις γυρνάτε τούμπα. Ξανά θα έχετε ένα καινούργιο τραπέζι. Στην ουσία πληρώνετε ένα και έχετε 2 σε διάρκεια ζωής!

Και όταν τελικά μετά από χιλιάδες συγκολλήσεις, τροχίσματα, κοψίματα, σφυριλατίσματα κλπ, καταστρέψετε 1 ή περισσότερες πλάκες, αγοράζετε όσες χρειάζεστε και έχετε πάλι καινούργιο τραπέζι. Στο θέμα της ευελιξίας είναι πολύ καλύτερο από τα μονοκόμματα τραπέζια της αγοράς γιατί μπορείτε να ενώσετε πολλά τραπέζια σε διάφορες γωνίες και να μετακινήσετε ή να αφαιρέσετε πλάκες όπου σας εμποδίζουν (π.χ. σε μια κατασκευή με πόδια απλά αφαιρείτε όποια πλάκα είναι στα πόδια και σας ενοχλεί και τα περνάτε μέσα).

Τα τραπέζια βγαίνουν στις εξής διαστάσεις σε χιλιοστά:

560Χ1000 / 1160Χ1000 / 1160Χ1150 / 1960Χ1000 / 1960Χ1150 / 2560Χ1250 / 1200Χ1200 / 1950Χ1250 & 2550Χ1250 (Για μεγαλύτερα τραπέζια ενώνουμε με ειδικές προεκτάσεις μεταξύ τους 2 ή περισσότερα τραπέζια)

Για την αγορά έχετε τις εξής επιλογές. Μπορείτε να αγοράσετε:
1) Μόνο το τραπέζι συγκόλλησης
2) Τραπέζι συγκόλλησης + έτοιμα κιτ παρελκομένων εργαλείων
3) Τραπέζι συγκόλλησης με όποια εργαλεία συγκράτησης επιλέξετε εσείς.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον πλήρη κατάλογο της Strong Hand Tools παρακάτω στο link:

http://www.4pro.com.gr/wp-content/uploads/Buildpro-cataloque-metric-low.pdf

Για να δείτε την ιστοσελίδα των τραπεζιών της BuildPro με φωτογραφίες από εφαρμογές, παρελκόμενα και δυνατότητες χρήσης παρακαλώ κάντε κλικ στο παρακάτω link:

http://buildprotables.com/ 

Ως εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Strong Hand Tools  http://stronghandtools.com/stronghandtools/distributors/ και της BuildPro για την Ελλάδα http://buildprotables.com/distributors.php?countryid=116 και την Κύπρο http://buildprotables.com/distributors.php?countryid=55 μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας άμεσα και να σας ενημερώσουμε για ότι νέο έχει βγάλει ο οίκος.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας για να σας λύσουμε κάθε απορία και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για τις δικές σας ανάγκες.