Νέα

FRONIUS TransSteel PULSE

Νέα σειρά οικονομικών παλμικών μηχανών MIG/MAG

Ο οίκος FRONIUS, πρωτοπόρος και ηγέτης συστημάτων συγκόλλησης παγκοσμίως, δημιουργεί συνέχεια μοναδικά συστήματα που προορίζονται να καλύψουν τις ανάγκες των συγκολλητών. Δυστυχώς όμως λόγω ανυπέρβλητης ποιότητας κατασκευής και τεχνογνωσίας, τα συστήματα αυτά στοιχίζουν αρκετά ώστε να είναι προσιτά για όλους. Επίσης μερικές φορές οι ανάγκες κάποιων συγκολλητών είναι μικρότερες και τα συστήματα της FRONIUS είναι εξοπλισμένα με περισσότερα από αυτά που χρειάζεται ο συγκολλητής. Αυτό μεταφράζεται ως επιπλέον κόστος αγοράς, χωρίς ο συγκολλητής να χρησιμοποιεί ούτε το 30% των δυνατοτήτων της μηχανής.
Γι’ αυτό το λόγο η FRONIUS επενδύει τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα χρήματα σε R&D και σε υποδομές, για να μπορεί να αναπτύσσει συστήματα κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες των συγκολλητών. Αυτό το κάνει με χρήση λιγότερου hardware και με δημιουργία μεγάλων παραγωγικών μονάδων κατασκευής, κάτι που τελικά επηρεάζει το κόστος του τελικού προϊόντος. Η ποιότητα παραμένει η ίδια και είναι φυσικά MADE IN AUSTRIA.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Η νεώτερη δημιουργία του οίκου ακούει στο όνομα TransSteel PULSE . Σε 300 Α σε Compact έκδοση και 400 / 500 Α σε έκδοση με τροφοδότη σύρματος. Πλέον όλοι μπορούν να αποκτήσουν μια παλμική μηχανή Αυστριακής κατασκευής FRONIUS , σε προσιτή τιμή και με 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ. Και φυσικά να επωφεληθούν από τα παρακάτω πλεονεκτήματα:
1) Σχεδόν 170 βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά προσφέρουν άριστη ποιότητα συγκόλλησης σε χάλυβα, ανοξείδωτο και αλουμίνιο.
2) 40% κύκλος εργασίας για μεγαλύτερη διάρκεια συγκόλλησης
3) Σύστημα για συγκόλληση έτοιμο σε 3 βήματα μόνο από τον πίνακα ελέγχου. Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία.
4) 70% λιγότερη εργασία μετά την συγκόλληση λόγω παλμικού τόξου και 30% γρηγορότερη ταχύτητα συγκόλλησης σε λεπτά ελάσματα.
5) Easy Jobs: αποθήκευση 5 εργασιών για γρήγορη πρόσβαση με πάτημα ενός κουμπιού. Όταν θες άμεσα να συγκολλήσεις επιλαμβανόμενα χωρίς να καθυστερείς ρυθμίζοντας παραμέτρους.
6) Κλείδωμα πίνακα ελέγχου με πάτημα ενός συνδυασμού κουμπιών. Προς αποφυγή αλλαγών των παραμέτρων από λάθος.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ
Παλμικό τόξο
Οι νέες TransSteel 3000 C Pulse και TransSteel 4000 και 5000 Pulse, σηματοδοτούν την άφιξη του παλμικού τόξου στην σειρά TransSteel. Ελεγχόμενη συγκόλληση ενδιάμεσου τόξου και ταυτόχρονα άριστη συγκόλληση αλουμινίου, είναι τώρα κομμάτι του βασικού πακέτου. Γενικά με το παλμικό τόξο και τις συνεργειακές γραμμές που φέρει το σύστημα μπορείς να συγκολλήσεις όλα τα μέταλλα χωρίς πιτσιλίσματα.
Λειτουργία Special 4-Step
Αν θέλεις να έχεις ομαλότερη εκκίνηση του τόξου σε συγκόλληση κυρίως υλικών μεγάλου πάχους, χρειάζεται να ξεκινάς με λιγότερα αμπέρ στον χάλυβα για ομαλότερη εκκίνηση και ευκολότερη σταθεροποίηση του τόξου στην συνέχεια. Στην συγκόλληση αλουμινίου χρειαζόμαστε το ανάποδο και αυτό μπορούμε να το ρυθμίσουμε με αυτήν την λειτουργία.
Λειτουργία SYNCHROPULS
Εμφάνιση ψαροκόκκαλου με την λειτουργία Synchropuls. Ακουστά και ως διπλοί παλμοί στην γλώσσα των συγκολλητών. Μπορεί να είναι ενεργή και στην συνεργειακή λειτουργία συγκόλλησης και όχι μόνο στην παλμική.
Λειτουργία SPOT & STITCH WELDING
H κλασική λειτουργία πονταρίσματος SPOT σου επιτρέπει να κάνει μικρές πόντες ή ραφές συγκεκριμένου μήκους ανάλογα με τον χρόνο που δηλώνεις. Η λειτουργία STITCH σου επιτρέπει να ελέγχεις τον χρόνο ανάμεσα στις πόντες με αποτέλεσμα να μπορείς να δημιουργήσεις ραγές με εμφάνιση ψαροκόκκαλου και να συγκολλάς λεπτά ελάσματα με την μικρότερη δυνατή εναπόθεση θερμοκρασίας.
Τεχνολογία STEEL TRANFER
STEEL : Αυτή η συνεργειακή γραμμή έχει τα γενικά χαρακτηριστικά για γρήγορες και εύκολες εφαρμογές συγκόλλησης
STEEL ROOT: Αυτή η συνεργειακή γραμμή είναι ειδικά σχεδιασμένη για συγκολλήσεις ρίζας. Χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα δυνατή γεφύρωση μεγάλων κενών.
STEEL DUNAMIC: Αυτή η συνεργειακή γραμμή χαρακτηρίζεται από ένα σκληρό και εστιασμένο τόξο , κάτι που οδηγεί σε υψηλή ταχύτητα συγκόλλησης και βαθιά διείσδυση.
PCS: (Puls Control Spray Arc) Αυτή η συνεργειακή γραμμή προσφέρει έναν συνδυασμό ενδιάμεσου τόξου και τόξου ψεκασμού, που οδηγεί σε βαθιά διείσδυση και ελάχιστο πιτσίλισμα.

ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ
Στην βιομηχανία των χαλύβδινων κατασκευών η τεκμηρίωση των δεδομένων συγκόλλησης είναι πολύ σημαντική. Σε προϊόντα μαζικής παραγωγής, σε ευαίσθητα εξαρτήματα κλπ συχνά χρειάζεται να μπορούν να εντοπίζονται οι παράμετροι συγκόλλησης. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με τo προαιρετικό πακέτο Easy Documentation της TransSteel.
Εξαγωγή δεδομένων μέσω USB Stick
Αν θέλουμε να εξάγουμε το CVS αρχείο με τα δεδομένα του συστήματος θα πρέπει να έχουμε το προαιρετικό πακέτο Easy Documentation. Στην συνέχεια τοποθετούμε στην υποδοχή της μηχανής ένα USB stick και παίρνουμε τα δεδομένα.
Τσιμπίδα συγκόλλησης
Η νέα εργονομική τσιμπίδα της Fronius έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την μέγιστη άνεση και ευκολία στον συγκολλητή. Απλή ή Multilock με αποσπώμενο λαιμό βοηθά στην τέλεια συγκόλληση. Η έκδοση Multilock προσφέρει πάνω από 30 διαφορετικές επιλογές λαιμού σε μήκη, αμπέρ και μοίρες. Και για όσους δεν θέλουν fix καταστάσεις, ο εύκαμπτος λαιμός είναι η τέλεια λύση.
Το αποτέλεσμα λοιπόν, είναι η κατασκευή ενός συστήματος με τέλεια ποιότητα κατασκευής, άψογη συγκολλητική συμπεριφορά, πολλές επιλογές σε παρελκόμενα, 100% Αυστριακής κατασκευής, 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ και το κυριότερο, προσιτή τιμή για όλους!

Η καλύτερη επιλογή με την πιο προσιτή τιμή!