Νέα

Το νέο ¨οπλοπολυβόλο¨ της FRONIUS έφτασε και ακούει στο όνομα TPS 600i

Γράφει ο

 

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

4 Pro Μον. ΕΠΕ

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος

FRONIUS

 

TPS 600i ! Το νέο ¨οπλοπολυβόλο¨ της FRONIUS

Όσοι από εσάς βρίσκεστε στην βιομηχανία μεταλλικών συγκολλήσεων και συνέχεια δίνετε μια μάχη για μικρότερο κόστος παραγωγής , για καλύτερη ποιότητα συγκόλλησης και για γρηγορότερους χρόνους κατασκευής, η FRONIUS έχει πλέον για εσάς ένα νέο ¨όπλο¨, το οποίο ακούει στο όνομα TPS 600i (Trans Process Solution 600i).

Το νέο σύστημα TPS 600i είναι ένα ισχυρότατο μηχάνημα, το οποίο συμπληρώνει την οικογένεια TPS/ i της FRONIUS. Η νέα πηγή ισχύος, παρέχει έως και 600 αμπέρ ένταση συγκόλλησης , με 44 V τάση και κύκλο εργασίας 60%. Χάρη στη μοναδική της δύναμη, είναι ιδανική ειδικά σε αυτοματοποιημένες & ρομποτικές συγκολλήσεις μέσα σε βαριές βιομηχανίες χαλύβδινων κατασκευών, όπως επίσης και σε όλες τις εφαρμογές που απαιτείται διαδικασία συγκόλλησης με μονό σύρμα και εξαιρετικά μεγάλη εναπόθεση υλικού. Πλέον η δυνατότητα λιγότερων πάσων συγκόλλησης σε μεγάλου πάχους υλικά είναι εφικτή και πλήρως ελεγχόμενη. Αυτό μειώνει κατά πολύ τους χρόνους παραγωγής & τις εργατοώρες , κάτι που τελικά οδηγεί σε φτηνότερο κόστος τελικού προϊόντος και μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα, από τις εταιρίες που χρησιμοποιούν μηχανές συγκόλλησης με μικρότερη ισχύ και συμβατικούς τρόπους συγκόλλησης.

Η ψυκτική μονάδα του συστήματος CU 1400i Pro είναι απόλυτα ενσωματωμένη με τις ανάγκες ψύξης της πηγής ισχύος, με αποτέλεσμα να διαχειρίζεται εύκολα το θερμικό φορτίο που παράγει η υψηλή απόδοσης συγκόλληση της TPS 600i. Η ειδική της αντλία χωρίς μπρούτζο, εξαλείφει την φθορά στην αντλία και εγγυάται τη μέγιστη ποιότητα και απόδοση που μπορείς να πάρεις από μια ψυκτική μονάδα. Η ψύξη είναι τόσο αποτελεσματική στις χειροκίνητες και στις ρομποτικές τσιμπίδες, που ακόμα και σε πολύ μεγάλες περιόδους συγκόλλησης μετά το σταμάτημα της διαδικασίας , η τσιμπίδα επανέρχεται σε ελάχιστο χρόνο στην θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Τέλος, συμπληρώνοντας το βασικό ¨πακέτο¨, το σύστημα προσφέρει 2 νέους τροφοδότες σύρματος. Τον WF 30i που μπορεί να τροφοδοτήσει σύρμα διαμέτρου 1,6 χιλιοστά με ταχύτητα έως και 30 m/min και τον WF 15i που μπορεί να τροφοδοτήσει με ακρίβεια ακόμα και σύρμα διαμέτρου 2,4 χιλιοστά, κάτι που τον καθιστά ιδανικό, για εφαρμογές επισκευών και αναγόμωσης επιφανειών.

Το βασικό ερώτημα λοιπόν είναι ένα..

Γιατί να πηγαίνετε στην μάχη με ένα ρεβόλβερ, όταν έχετε την δυνατότητα να πάτε με ένα οπλοπολυβόλο; Επιλέξτε το κατάλληλο ¨όπλο¨ και η νίκη θα έρθει από μόνη της!