Νέα

Συμμετοχή της 4 PRO στο ISSM 2017 της Fronius

Fronius_Standort_Sattledt01

Συμμετοχή της 4 PRO στο ISSM 2017 της Fronius στην Αυστρία

Η εταιρία 4 Pro, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Fronius στην Ελλάδα, συμμετείχε στο International Sales & Strategy Meeting 2017 (Fronius ISSM 2017), το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2017.

Παρόντες ήταν πάνω από 160 άτομα από 40 διαφορετικές χώρες. H Ελληνική συμμετοχή εκπροσωπήθηκε από τον κο Ιωάννη Εμμανουηλίδη Διευθύνων της 4 PRO.

Στο ISSM του 2017 έγινε η  παρουσίαση των νέων προϊόντων του οίκου και όπως πάντα αναλύθηκε η στρατηγική προώθησης και πωλήσεων που θα ακολουθήσει η Fronius το έτος 2017. Τέλος ανακοινώθηκαν τα νέα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση  SCHWEISSEN & SCHNEIDEN τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Dusseldorf της Γερμανίας.

Ο κος Εμμανουηλίδης μετά την πρώτη ημέρα και την ολοκλήρωση του ISSM, στα πλαίσια πάντα της συνεχούς εκπαίδευσης του σε νέες τεχνολογίες , παρακολούθησε ειδική 2ήμερη εκπαίδευση, στα νέας γενιάς ψηφιακά παλμικά συστήματα TIG του οίκου και στις νέες ρομποτικές λειτουργίες συγκόλλησης, που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην έκθεση στην Γερμανία.

Η εταιρία 4 Pro είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα με πιστοποιημένους τεχνικούς από τη Fronius, γεγονός που της επιτρέπει να διαθέτει τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία σε όλα τα συστήματά της και να παρέχει στον Ελλαδικό χώρο, υπηρεσίες  πιστοποιημένου service και βαθμονόμησης των συστημάτων της, χρησιμοποιώντας  συστήματα calibration από την Fronius.

Επίσης είναι η μόνη εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο, που ελέγχει και βαθμονομεί τις τσιμπίδες ηλεκτροσυγκόλλησης με αυτόματα ψηφιακά συστήματα, και παρέχει πιστοποιητικά ελέγχου και βαθμονόμησης στους πελάτες της, κάτι που διασφαλίζει την ποιότητα των παρεχόμενων τεχνικών υπηρεσιών προς αυτούς.

Τέλος, η εταιρία έχει την δυνατότητα να παρέχει live demonstrations σε όλα τα ψηφιακά συστήματα συγκόλλησης της Fronius, όπως επίσης και στα περισσότερα ρομποτικά που διαθέτει ο οίκος, στο κέντρο ρομποτικής συγκόλλησης της 4 PRO.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.4pro.com.gr ή στο www.facebook.com/4proltd.