Νέα

Συμμετοχή της 4 Pro στο ISSM 2016 της Fronius στην Αυστρία

Η εταιρία 4 Pro, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Fronius στην Ελλάδα, συμμετείχε στο International Sales & Strategy Meeting 2016 (Fronius ISSM 2016), το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 25/04/2016 στο Sattledt της Αυστρίας στις υπερσύγχρονες  εγκαταστάσεις της κατασκευάστριας εταιρίας.

Παρόντες ήταν πάνω από 170 άτομα από 40 διαφορετικές χώρες  και όλοι πανέτοιμοι για την παρουσίαση των νέων προϊόντων του οίκου και τη στρατηγική προώθησης και πωλήσεων που θα ακολουθήσει η Fronius το έτος 2016. H Ελληνική συμμετοχή εκπροσωπήθηκε από τον κο Ιωάννη Εμμανουηλίδη Διευθύνων της 4Pro.

Ο κος Εμμανουηλίδης μετά την πρώτη ημέρα και την ολοκλήρωση του ISSM, στα πλαίσια πάντα της συνεχούς εκπαίδευσης του σε νέες τεχνολογίες , παρακολούθησε ειδική 2ήμερη εκπαίδευση, στα νέας γενιάς ψηφιακά παλμικά συστήματα 600 αμπέρ TPS 600i, με χειροκίνητες τσιμπίδες 750 αμπέρ για σύρματα διαμέτρου έως 2,8 χιλ.  Επίσης, εκπαιδεύτηκε στα συστήματα σημειακής συγκόλλησης Delta Spot, όπως επίσης και στο νέο TIG Virtual Welding σύστημα της Fronius.

Τα συστήματα εικονικής συγκόλλησης του οίκου, χρησιμοποιούνται ήδη σε όλο τον κόσμο για την εκπαίδευση συγκολλητών σε διαδικασία MMA, MIG/MAG και Robot MIG/MAG και είναι μοναδικά γιατί προσφέρουν υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία μέσα σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας. Τώρα πλέον, υπάρχει και η δυνατότητα TIG  προσομοίωσης της συγκόλλησης.

Η εταιρία 4 Pro είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα με πιστοποιημένους τεχνικούς από τη Fronius, γεγονός που της επιτρέπει να διαθέτει τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία σε όλα τα συστήματά της και να παρέχει στον Ελλαδικό χώρο, υπηρεσίες  πιστοποιημένου service και βαθμονόμησης των συστημάτων της, χρησιμοποιώντας  συστήματα calibration από την Fronius.

Επίσης είναι η μόνη εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο, που ελέγχει και βαθμονομεί τις τσιμπίδες ηλεκτροσυγκόλλησης με αυτόματα ψηφιακά συστήματα, και παρέχει πιστοποιητικά ελέγχου και βαθμονόμησης στους πελάτες της, κάτι που διασφαλίζει την ποιότητα των παρεχόμενων τεχνικών υπηρεσιών προς αυτούς.

Τέλος, η εταιρία έχει την δυνατότητα να παρέχει live demonstrations σε όλα τα ψηφιακά συστήματα συγκόλλησης της Fronius, όπως επίσης και στα περισσότερα ρομποτικά που διαθέτει ο οίκος, στο κέντρο ρομποτικής συγκόλλησης της 4 PRO.