Νέα

Νέος συμπαγής τροφοδότης σύρματος από την Fronius

Η Fronius δημιουργώντας συνεχώς καινοτομικά προϊόντα , εστίασε στην ανάπτυξη ενός πολύ συμπαγή τροφοδότη σύρματος, ειδικά σχεδιασμένο για εργασίες κοντά σε θάλασσα. Ακούει στο όνομα VR 5000 Case και έχει κατασκευαστεί με κριτήρια την μέγιστη αντοχή σε δυσμενή συνθήκες θάλασσας, όπως είναι το περιβάλλον μέσα σε υγρασία και αλάτι, την σκόνη και την λάσπη. Σε συνδυασμό με την στιβαρή πηγή ισχύος TransSteel 3500 / 5000 προσφέρει μέγιστη αξιοπιστία, ευελιξία, αντοχή και ¨χέρι¨ βοηθείας στον συγκολλητή.

Το περίβλημα του τροφοδότη είναι ανθεκτικό στις φλόγες, στην υγρασία, στο αλάτι, στο πιτσίλισμα και οι μικρές του εξωτερικές διαστάσεις των 507 Χ 200 Χ 320 χιλ. , βοηθούν στο να περάσει μέσα και από τις μικρότερες ανθρωποθυρίδες. Επίσης λόγω των ισχυρών συνδέσεων που φέρει, μπορεί ο συγκολλητής να τον τραβήξει και να τον σηκώσει μόνο και μόνο από την τσιμπίδα ή τους ενδιάμεσους σωλήνες χωρίς να πάθει τίποτα αυτός ή τα παρελκόμενά του.

Το βάρος του είναι ιδανικό για μεταφορά, γιατί ζυγίζει κάτω από 10 kg και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενδιάμεσα καλώδια 70 μέτρων χωρίς κανένα πρόβλημα. Ειδικά πλευρικά προστασίας για ξάπλωμα του τροφοδότη και σύρσιμο, είναι τοποθετημένα και από τις 2 πλευρές του και στο εσωτερικό του μπορεί να δεχθεί κουλούρα σύρματος 5 κιλών με διάμετρο 200.

Τέλος υπάρχει ρυθμιστής αερίου πάνω στον τροφοδότη όπου ο συγκολλητής έχει τη δυνατότητα ρύθμισης επιτόπου.

Ο VR 5000 case είναι η καλύτερη εκδοχή για τον συγκολλητή, που θέλει αξιόπιστη συγκόλληση, υπέρτατη αντοχή, ευκολία στον χειρισμό και ευελιξία στην μετακίνησή του μέσα στα πιο δυσπρόσιτα σημεία της εργασίας του.