Νέα

Νέα επένδυση σε υπερσύγχρονα παλμικά συστήματα συγκόλλησης της FRONIUS από την ΜΕΤΕΚΟ Α.Ε.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, η εταιρία ΜΕΤΑΛΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε. (ΜΕΤΕΚΟ Α.Ε.),  επένδυσε ξανά σε υψηλής τεχνολογίας συστήματα συγκόλλησης του οίκου FRONIUS. Η εταιρία, ήδη κάτοχος 22 παλμικών συστημάτων TransPulsSynergic 4000, απόκτησε άλλα 10 συστήματα τελευταίας τεχνολογίας TransProcessSolution 400i, ανεβάζοντας τον στόλο των συγκολλητικών παλμικών συστημάτων FRONIUS στα 32. Τα νέα συστήματα αυτά, φέρουν το ειδικό λογισμικό συγκόλλησης PMC (Puls Multi Control), για να μπορούν να συγκολλούν με απόλυτη σταθεροποίηση της διείσδυσης της συγκόλλησης σε όλες τις εφαρμογές και καταστάσεις και να προσφέρουν την απόλυτη ποιοτική συγκόλληση. Όλοι οι συγκολλητές της εταιρίας, εκπαιδεύτηκαν στις νέες δυνατότητες συγκόλλησης των συστημάτων σε ένα διήμερο σεμινάριο και έλαβαν το ανάλογο πιστοποιητικό από την εταιρία 4 PRO Μον. Ε.Π.Ε. (αποκλειστικό αντιπρόσωπο FRONIUS Ελλάδος).

Η ΜΕΤΕΚΟ Α.Ε.  πρωτοπόρα εταιρία όπως πάντα, επένδυσε ξανά στα καλύτερα συστήματα συγκόλλησης, για να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της το καλύτερο δυνατό προϊόν σε σχέση με τον ανταγωνισμό.  Έτσι ανεβαίνει δίκαια στην κορυφή των εταιριών ποιοτικής μεταλλικής κατασκευής στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Η εταιρία ξεκίνησε τη διαδρομή της υπό την επωνυμία ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΣΧΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ, το 1985. Το 1993 μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρία και μετονομάζεται σε Α.Ε. ΜΕΤΑΛΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ με διακριτικό τίτλο ΜΕ.ΤΕ.ΚΟ. Α.Ε. Με ετήσια παραγωγή της τάξης μεγέθους των 9.000 τόνων, η ΜΕΤΕΚΟ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς διαχείρισης μεταλλικών κατασκευών στην Ελλάδα. Η εταιρία απασχολεί 50 υπαλλήλους και λειτουργεί στο Θρυλόριο Κομοτηνής σε ιδιόκτητη έκταση 55.000 τμ, με στεγασμένη επιφάνεια 17.000 τμ.

Το 2000 από τη δυναμική συνεργασία των μετόχων της ΜΕΤΕΚΟ, ιδρύεται το Κέντρο Επεξεργασίας Σιδήρου (ΚΕΣ) και κερδίζει γρήγορα την αναγνώριση και το σεβασμό του κλάδου, προωθώντας υπηρεσίες ποιότητας που βασίζονται στο σχήμα ταχύτητα, αξιοπιστία, ανταγωνιστικότητα.

Στελεχωμένη από ειδικούς με υψηλή τεχνική κατάρτιση και με ετήσια παραγωγή που φτάνει τους 24.000 τόνους, το ΚΕΣ αποτελεί μία βιομηχανική μονάδα που καλύπτει όλες τις ανάγκες επεξεργασίας και κατασκευής με υλικό το χάλυβα, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στατικών μελετών και μελετών εφαρμογής, κοπής και διάτρησης με CNC τεχνολογία, αμμοβολή και βαφή. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας όπου απασχολούνται 40 υπάλληλοι, βρίσκονται σε ιδιόκτητη έκταση 23.000 m2. με στεγασμένη επιφάνεια 13.500 m2.

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες www.meteko.gr & www.kes.gr