Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νέα συνεργασία εταιρίας 4 PRO / FRONIUS με VOLUMEC Ιταλίας

Η εταιρία 4 PRO Μον. Ε.Π.Ε έχει την χαρά να ανακοινώσει την νέα της στρατηγική συνεργασία με τον Ιταλικό οίκο VOLUMEC.
Η εταιρία VOLUMEC είναι μια Ιταλική κατασκευάστρια εταιρία, που εδώ και πολλά χρόνια επενδύει στην ανάπτυξη καινοτόμων μηχανημάτων σπειροτομής, συνδυάζοντας το μηχανικό κομμάτι με το ψηφιακό, δημιουργώντας μια εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων που βοηθούν στο μέγιστο τους τελικούς χρήστες. Ο οίκος εκτός των αρθρωτών βραχιόνων σπειροτομής κατασκευάζει και βραχίονες χειρισμού, που βοηθούν εργαζόμενους μέσα στην βιομηχανία, στο να μειώσουν την κούραση τους από την πολύωρη χρήση εργαλείων χειρός. Επίσης αυξάνουν την αποδοτικότητά τους και την ποιότητα εργασίας τους, γιατί πλέον με την χρήση του βραχίονα έχουν ελεγχόμενη δύναμη πίεσης, λόγω απώλειας βάρους του εργαλείου.
Οι βραχίονες για σπειροτομές που κατασκευάζει ο οίκος, ανέρχονται στα 21 μοντέλα και είναι με χρήση αέρα ή ρεύματος. Επίσης κατασκευάζει και ειδικούς βραχίονες για αυτοκινητοβιομηχανίες και μηχανουργεία. Τέλος, κατασκευάζει και μια άλλη σειρά αρθρωτών βραχιόνων, οι οποίοι είναι οι βραχίονες χειρισμού. Αυτή η σειρά είναι και η μεγαλύτερη γκάμα του οίκου με 45 διαφορετικά μοντέλα.

Η εταιρία 4 PRO με την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια πάνω στις βιομηχανικές εφαρμογές, παρέχει το καλύτερο After Sales Support, σε συνδυασμό πάντα με την εξεύρεση των κατάλληλων προτάσεων σε εξοπλισμό, για κάθε ανάγκη που μπορεί να έχουν οι ενδιαφερόμενοι.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανήματα της VOLUMEC επισκεφτείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες:
www.volumec.itwww.easyarm.itwww.4pro.com.gr