Νέα

Δελτίο Τύπου – Εγκατάσταση Ρομποτικού βραχίονα RA006 L στην εταιρία 4PRO

Η εταιρία 4PRO στα πλαίσια εκσυγχρονισμού και επέκτασης των δραστηριοτήτων της, έχει ενταχθεί στο επενδυτικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ¨Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα¨ και έχει επενδύσει σε συστήματα ρομποτικών εφαρμογών τελευταίας τεχνολογίας. Στα μέσα Νοεμβρίου, εγκατέστησε στην έδρα της ρομποτικό βραχίονα 6 αξόνων του οίκου Kawasaki Robots ο οποίος είναι εξοπλισμένος με ειδικό router για τη διασφάλιση ποιότητας παραγωγής και κατασκευής κατά ISO 9001:2000 των ψηφιακών διαγνωστικών συστημάτων TID Systems, που έχει αναπτύξει.
Το ρομποτικό αυτό σύστημα έχει τη δυνατότητα ρομποτικής επεξεργασίας μετάλλων με router σε τρισδιάστατες εφαρμογές, όπως επίσης και δυνατότητα συγκολλήσεων σε όλες τις διαδικασίες συγκόλλησης. Η 4PRO έχει στην κατοχή της όλα τα συστήματα συγκόλλησης τελευταίας τεχνολογίας της FRONIUS , όπως ρομποτικά συστήματα MIG/MAG SYNERGIC και PULS, MIG/MAG COLD METAL TRANSFER, TIG AC/DC με τροφοδότες σύρματος & MODULE 10 PLASMA WELDING, επίσης με τροφοδότες σύρματος.
Λόγω τεχνογνωσίας και ύπαρξης πλήρης γκάμας ρομποτικού εξοπλισμού συγκόλλησης, η 4PRO μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες εύρεσης των κατάλληλων ρομποτικών διαδικασιών και παραμέτρων συγκολλήσεων, για οποιαδήποτε εφαρμογή και ανάγκη μπορεί να προκύψει.