4PRO - Fronius

Η 4 PRO είναι μια εταιρία μοναδική στο είδος της, η οποία λόγω τεχνογνωσίας και υποδομής, παρέχει στους πελάτες της άρτιες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης, όπως επίσης και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Οι  δραστηριότητες της 4 PRO χωρίζονται σε 3 divisions:

  1. Στην αντιπροσώπευση οίκων του εξωτερικού οι οποίοι είναι Market Leader στο είδος τους όπως η FRONIUS, η STANLEY HYDRAULIC TOOLS, η DOA, η BROCO Inc και η STRONG HAND TOOLS. Επίσης είναι επίσημος διανομέας μηχανημάτων του Γερμανικού οίκου EPPLE Maschinen, του Γερμανικού οίκου Μαγνητικών δράπανων, κοπτήρων και φρεζαριστικών BDS Maschinen, του Ιταλικών οίκων  ARROWELD ITALIA SpA με είδη συγκολλήσεων και του AERSERVICE με συστήματα απαγωγής καπναερίων και εξαεριστικά, του Γερμανικού οίκου BOHLER WELDING με ηλεκτρόδια, βέργες και σύρματα και τέλος, του Ολλανδικού οίκου ειδών ατομικής προστασίας WELDAS.Οι αντιπροσωπεύσεις αυτές αφορούν τόσο την εμπορική αντιπροσώπευση όσο και το after Sales Support.
  2. Στην εκπαίδευση ειδικών συγκολλήσεων, όπως την υποβρύχια συγκόλληση και την ρομποτική με χρήση ρομποτικού βραχίονα και
  3. Στον τομέα της μεταποίησης με τμήμα έρευνας & ανάπτυξης πρωτοπόρων διαγνωστικών συστημάτων. Η εταιρία λόγω μοναδικής τεχνογνωσίας που κατέχει, έκανε 180 μοίρες αλλαγή κατεύθυνσης και  από εμπορική εταιρία αντιπροσώπευσης οίκων του εξωτερικού, στράφηκε στον τομέα της  μεταποίησης. Με την ένταξή της στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ¨Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα¨ και με πολύ κόπο, χρόνο και μεράκι, έχει αναπτύξει ειδικά αυτόματα ψηφιακά διαγνωστικά συστήματα προβλεπτικής συντήρησης μοναδικά στο είδος τους. Ο κύριος στόχος της 4 PRO είναι η προώθηση της καινοτόμας αυτής τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η 4PRO έχει από το 2013, δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, βραβεύτηκε με έπαινο στα βραβεία “ENVIRONMENTAL AWARDS 2014” και με έπαινο στον “3ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ 2015- 2016” γιατί ήταν ανάμεσα στους 9 finalist του τομέα Καινοτομίας. Τέλος τον Μάρτιο του 2017, βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο της κατηγορίας Καινοτόμα Προϊόντα και Υπηρεσίες στα “START UP/SCALE UP AWARDS GREECE 2017”. Το σύστημα αυτό, έχει επίσης παρουσιαστεί στην Ελληνική επιστημονική κοινότητα της Συντήρησης στο “10th FORUM OF MAINTENANCE 2014” και στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα στο πανευρωπαικό συνέδριο “EUROMAINTENANCE 2016”.

H 4 PRO είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα – και όχι μόνο – που παρέχει τεχνικές υπηρεσίες ελέγχου, διάγνωσης και διακρίβωσης τσιμπίδων ηλεκτροσυγκόλλησης προς τους πελάτες της με χρήση αυτόματων ψηφιακών διαγνωστικών συστημάτων.

Αν ψάχνετε λοιπόν, για τα καλύτερα προϊόντα συγκόλλησης & κοπής, τα καλύτερα προϊόντα υποβρύχιας συγκόλλησης και υποβρύχιας κοπής τα καλύτερα υποβρύχια υδραυλικά εργαλεία και τις καλύτερες τεχνικές υπηρεσίες, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το site μας και να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μια πλήρη σειρά συγκολλητικών μηχανών, παρελκόμενων συγκόλλησης, υδραυλικών εργαλείων και τεχνικών υπηρεσιών μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός ερασιτέχνη ή επαγγελματία χρήστη.

H 4 PRO Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας για την Ελλάδα των συστημάτων συγκόλλησης και των φορτιστών μπαταριών οχημάτων της FRONIUS. Μπορεί και καλύπτει πανελλαδικά θέματα τεχνικής υποστήριξης, ανταλλακτικών & αναλωσίμων. Επίσης είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο, των υποβρύχιων τσιμπίδων & αναλωσίμων συγκόλλησης και κοπής του οίκου BROCO Inc. Αμερικής όπως και των υδραυλικών εργαλείων της STANLEY HYDRAULIC TOOLS Αμερικής, της DOA Ιταλίας και της STRONG HAND TOOLS Αμερικής με τραπέζια συγκράτησης BuildPro και εργαλεία συγκράτησης. Επίσης είναι επίσημος διανομέας μηχανημάτων του Γερμανικού οίκου EPPLE Maschinen του Ιταλικού ARROWELD ITALIA SpA και του Ολλανδικού οίκου ειδών ατομικής προστασίας WELDAS.

Η 4 PRO Ltd διαθέτει επίσης και πλήρη σειρά χειροκίνητων πλάσματων κοπής HYPERTHERM, όπως επίσης και πλήρη σειρά γνήσιων αναλωσίμων – στις καλύτερες τιμές της αγοράς – για πλάσματα που λειτουργούν σε τραπέζια κοπής όλων των οίκων, όπως: – HYPERTHERM: (σειρά HPR 130/260, Hyspeed HT 2000,HD 1070/3070/4070, MAX 200,POWERMAX, κλπ) – KJELLBERG: (Hi Focus 160, Percut 100/160, σειρά Fine Focus 450/800/900/1600, κλπ) – THERMAL DYNAMICS: (σειρά Cutmaster, σειρά Auto-Cut, σειρά Ultra-Cut, TA 500 κλπ) – ESAB: (σειρά m3 plasma, σειρά PowerCut, ESP- 101 & 150 Plasmarc,κλπ) – SAF, Cebora, Miller, Kaliburn, Centricut κλπ.

Η 4 PRO έχει όλη την σειρά οικονομικών τσιμπίδων MIG/MAG τύπου Binzel του οίκου ARROWELD ITALIA Spa όπως επίσης και τη δική της σειρά 4 Pro διμεταλλικών πριονοκορδελών Μ42 με 8% κοβάλτιο. H 4 PRO είναι η εγγύηση & η ασφάλεια που αναζητά ο επαγγελματίας αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Η εταιρία προσφέρει τις καλύτερες οικονομικές προσφορές για όλα τα συστήματα και προϊόντα της.

Για θέματα τεχνικής υποστήριξης μηχανών FRONIUS ή παραγγελίες γνήσιων ανταλλακτικών / αναλωσίμων, μηχανημάτων, αναλωσίμων και ανταλλακτικών EPPLE Maschinen, ή ζήτησης υποβρύχιων εργαλείων STANLEY και παρελκομένων BROCO , παρακαλώ επικοινωνήστε:

1) για Στερεά, Κεντρική, Ανατολική, Δυτική και Νότια Ελλάδα με τα κεντρικά γραφεία της 4Pro στο 210 4414773 και
2) για Βόρεια Ελλάδα με τον υπεύθυνο Β. Ελλάδος στο τηλέφωνο 6948 286794 . Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε και μέσω e-mail.