4Pro4Pro
eshop
4Pro

Υποβρύχια ηλεκτρόδια συγκόλλησης Soft Touch

Η μοναδική πάστα προστασίας BroCote των ηλεκτροδίων της Broco, κάνει αυτό το ηλεκτρόδιο ιδιαίτερα απροσπέλαστο στην διείσδυση του νερού και εξασφαλίζει σταθερή πιστοποιημένη υποβρύχια συγκόλληση υψηλής ποιότητας, κάτι που εξαλείφει το κόστος επανασυγκόλλησης της ίδιας ραφής λόγω σφάλματος.

Τα ηλεκτρόδια SoftTouch χρησιμοποιούνται για πολλές επισκευές διάφορων εφαρμογών, όπου ο χάλυβας πρέπει να συγκολληθεί υποβρυχίως σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Τα SoftTouch πληρούν ή ξεπερνούν τις προδιαγραφές συγκόλλησης AWS D3.6-99
κλάσης Β σε όλες τις θέσεις συγκόλλησης (επίπεδη, οριζόντια, κάθετη & ουρανό). Τα SoftTouch έχουν σχεδιαστεί να περνούν όλες τις δοκιμές κατά AWS, συμπεριλαμβανομένου την ακτινογραφία, την αντοχή σε εφελκυσμό, την κάμψη και τη σκληρότητα.

Από το 1989, τα ηλεκτρόδια SoftTouch έχουν καθοριστεί για υποβρύχια συγκόλληση μέσα στο εγχειρίδιο του Αμερικάνικου πολεμικού ναυτικού (U.S.  Navy’s Ships Husbandry Manual Chapter 11,¨Underwater Wet and Dry Chamber Welding.¨

Τα SoftTouch είναι πιστοποιημένο είδος και διατίθεται σε πολλά μεγέθη, σε χάλυβα και κράματα ανοξείδωτου. Οι διαθέσιμες διάμετροι περιλαμβάνουν τα 3.20 χιλ , τα 3.97 χιλ. και τα 4.76 χιλ.

Τα ηλεκτρόδια της Broco είναι σφραγισμένα σε ένα Mil-Spec περίβλημα, για να μειώσουν την διάβρωση. Επίσης είναι τοποθετημένα σε ένα επανασφραγιζόμενο πλαστικό άκαμπτο σωλήνα, ο οποίος παρέχει μέγιστη προστασία. Τα καπάκια με το διαφορετικό χρωματισμό δηλώνουν αν είναι ηλεκτρόδια από χάλυβα ή από ανοξείδωτο. Οδηγίες χρήσης είναι τυπωμένες πάνω στην σήμανση του πλαστικού σωλήνα.